Indsendt af Sparekassen Kronjylland

Det er en ung mand, der 17. oktober fyldte 50 år.

Jesper Meldgaard Lanng er venlig, smilende og imødekommende, og mon ikke det er det, som er med til at give indtryk af, at man står over for en ung mand. Trods dette har han allerede 30 års erfaring som bankmand og 19 år som leder i bagagen.

Efter 29 år i branchen blev Jesper for lidt mere end et år siden ansat som områdedirektør i Sparekassen Kronjylland. Her er han en del af Sparekassens Forretningskomite og er ansvarlig for Område Østjylland med afdelinger i Randers og Aarhus.

Her har han ansvaret for at udvikle både ledere og medarbejdere. For Jesper handler det om, at medarbejderne udvikler sig menneskeligt og fagligt, at de får mulighed for at bruge deres styrker, og at de arbejder godt sammen.

Det ligger dybt i Jesper, at hans medarbejdere skal trives og udvikles i deres arbejde, for dermed kan de give kunderne deres fulde opmærksomhed og en økonomiske tryghed, der giver dem ro i maven. Dermed er der basis for at drive en god forretning for Sparekassen.

Jespers tilgang til personlig udvikling og trivsel går igen i hans virke som træner for U11-drengene i Hornbæk SF. Det skal være både sjovt og udviklende at spille fodbold. Det væsentligste er, at de får gode kammerater og langvarige relationer.

Privat bor Jesper med sin hustru og deres to drenge i Hornbæk. Jesper bruger sin fritid med familie, venner, løbeture og et slag padel. Når Randers FC spiller på hjemmebane, er han ofte at finde på stadion.