De blev egentlig spurgt, om de ville pynte et julebord sammen. Men det afslog det. De dyster nemlig altid om alting.

AF CECILIE BISGAARD

Årets julekonkurrence i Sinnerup Randers har fået et ekstra tvist. For fredag eftermiddag kommer to kendisser forbi butikken.

»Jeg ville gerne gøre noget anderledes. I dag skal vi ikke bare være en butik, hvor kunderne tager en vare ned fra hylden. Vi er nødt til at være inspiration – et sted, hvor kunderne har lyst til at komme hen for at sparre og få et godt smil,« siger butikschef Mia E. Borg.

I butikken havde de allerede planer om en konkurrence, hvor fire medarbejdere pynter hvert sit julebord, og så skal kunderne stemme om, hvilket bord, de synes, er flottest. Blandt alle stemmer udtrækker Sinnerup en vinder, der vinder stellet, der er på det bord, som personen har stemt på.

Men Mia E. Borg ville gerne gøre lidt ekstra ud af det.

»Dem kan vi være stolte af «

Butikschefen satte sig derfor ned for at finde nogen, hvis værdier matcher butikkens.

»Det skulle være nogen, der er hjertevarme, og så tænkte jeg på Stephanie og Kasper Fisker. De har virkelig taget Danmark med storm, og dem, synes jeg, godt vi kan være stolte af som by (Stephanie Fisker er født og opvokset i Randers, og Kasper Fisker har tidligere spillet for Randers FC, red.),« siger hun.

Hun valgte derfor at skrive til dem på instagram. Hun lagde egentlig op til, at de skulle komme i butikken og pynte Familien Fiskers julebord sammen – uden at nævne konkurrencen.

Kasper Fisker gav med det samme udtryk for, at han synes, det lød spændende.

»Han vendte tilbage og sagde, at han synes, vi skulle lave det til en konkurrence. “Vi dyster om alting, så vi skal da kæmpe mod hinanden,” sagde han,« genfortæller butikschefen.

Hold dig til

Og sådan blev det. På fredag kommer parret forbi Sinnerup Randers, hvor de hver især vil dække deres julebord op. Herefter kan kunderne frem til 1. december stemme på, hvilket Fisker-bord, de synes, er flottest.

»Jeg glæder mig helt sindssygt. Det bliver megasjovt, når de kommer,« siger Mia E. Borg.

Hun kender endnu ikke det præcise tidspunkt for parrets ankomst. Hun opfordrer derfor interesserede til at holde sig til, mens hun lover, at der nok skal være noget at kigge på i butikken under ventetiden.

»Vi vil gerne bringe det personlige salg tilbage til midtbyen. Vi vil skabe det gode nærvær, hvor man kommer ind i butikken for at blive inspireret, få råd, vejledning og nogle gange bare et godt smil. Det smil, jeg får, når jeg gør noget ekstra, som kunden ikke forventer – det er det bedste, jeg ved,« siger butikschef Mia E. Borg