Seks ryttere udgør det danske landshold, når der køres GP Rüebliland fra 6.-8. september i Schweiz.

Landstræner Michael Berling har udtaget seks ryttere til G.P. Rüebliland, der kører i denne weekend. En af dem er Frederik Dupont Hougaard, der kommer fra Randers. Til daglig kører han for U19-teamet CeramicSpeed Herning C.K. Junior.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

De andre ryttere, der er udtaget til at køre løbet er: Anton Louw Larsen (Uno-X Carl Ras Roskilde Junior), Magnus Carstensen (Team Mascot Workwear), Mads Bertram Kristensen (CeramicSpeed Herning C.K. Junior), Carl-Emil Just Petersen (CeramicSpeed Herning C.K. Junior) og Hugo Rishøj (Tscherning Cycling Academy).

»Et stærkt landshold«

G.P. Rüebliland er en vigtig del af efterårets løbsprogram for U19-rytterne, og der køres i et kuperet område med både afslutninger på længere stigninger og flade afslutninger, hvor sprinterne får mulighed for at vise deres styrke.

»Vi stiller med et stærkt landshold, hvor målsætningen som altid er at køre et offensivt cykelløb. Vi vil gerne være med fremme i afgørelsen på de enkelte etaper og til slut i det samlede klassement,« siger landstræneren i pressemeddelelsen.

Foruden det danske landshold stiller også Uno-X Carl Ras Roskilde Junior og Tscherning Cycling Academy til start i løbet. For mange af rytterne bliver dette sidste internationale test inden verdensmesterskaberne senere på måneden i Zürich.

ceb