Friske artister kommer til Randers som følge af et nyt samarbejde mellem Underværket og Turbinen – og de to kulturinstitutioner beder nu publikum om at være med til at finde på et godt navn til konceptet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Kulturhuset Underværket og spillestedet Turbinen har indgået et samarbejde, der bringer en række særlige koncerter til Randers. Denne koncertrække byder på en spændende blanding af nyere, talentfulde artister og har noget for musikelskere i alle aldre. Uanset om man er til elektronisk, rap, indie eller rock, så er der noget for alle. Koncerterne vil finde sted på både Underværket og Turbinen, og billetpriserne er SU-venlige.

Hele humlen med det nye samarbejdsprojekt er at inddrage publikum i stor stil.

Turbinens musikansvarlige Michael Gonzalez uddyber:

»Vi vil rigtig gerne gøre det her til et fælles projekt. Og ikke bare fælles for Underværket og Turbinen, men også fælles for publikum, som vi gerne vil inddrage i så høj grad som muligt. Både nu i forbindelse med navnet til konceptet, og også når det kommer til hvilke kunstnere, publikum gerne vil opleve, så de kan være med til at forme musikoplevelsen.«

Læs mere om samarbejdsprojektet på turbinen.dk.