Politiet oprettede 18 sigtelser i forbindelse med Superligakampen mellem Randers FC og AAB søndag.

Søndag eftermiddag fik Randers FC besøg af Superligaoprykkerne fra AaB, der med flere hundrede nordjyske fans havde taget turen sydpå for at gæste kronjyderne i landets bedste fodboldrække for mænd.

Set med politiets øjne forløb optakten og afviklingen af søndagskampen uden nævneværdige udfordringer, men det blev dog alligevel til nogle enkelte mindre sager for ordensmagten – i alt 18 forskellige sigtelser.

Ved udebaneafsnittet blev en 23-årig aalborggenser blandt andet under en visitation af vagterne ved ankomst til station fundet i besiddelse af et nødblus, som lå gemt i hans underbukser.

Politiet blev derfor tilkaldt, og den 23-årige mand blev sigtet for at have overtrådt fyrværkeriloven. Han blev også i sin ene sko fundet i besiddelse af et styks maskering, som blev beslaglagt sammen med nødblusset.

Derudover blev en 22-årig mand med tilknytning til gæsterne også bortvist fra stedet, da han af vagterne blev fundet i besiddelse af maskering i form af en elefanthue.

På hjemmebanetribunen blev en 23-årig og en 24-årig mand undervejs i kampen set stå og sniffe et hvidt pulver, og betjente fra Østjyllands Politi specialpatrulje rettede derfor henvendelse til dem og visiterede dem.

Den 23-årige blev i den forbindelse fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain og sigtet for besiddelse af narko, mens den 24-årige havde et par romerlys på sig og blev sigtet efter fyrværkeriloven.

De to personer blev efterfølgende tildelt en karantæne og bedt om at forlade stadion, da de var uønskede på stedet.

kijo