Anklager i u-bådssagen eller datter af Brixtofte: En række varierede foredrag i vente i Randers

Højskoleforeningen byder på 11 foredrag med vidt forskellige emner i år. Første foredrag skydes i gang 5. september med salmedigter Iben Krogsdal, som inviterer publikum med til en sangrejse med organist og korleder Hanne Lund.

3. oktober bliver med højskolelærer Jacob Vestager Tybjerg, der fortæller om Højskolesangbogen. Andre højdepunkter inkluderer humorist Anne Marie Hessellund Beanland 31. oktober, forfatter Mich Vrå 14. november, og anklager Jakob Buch-Jepsen, der blev landskendt som anklager i u-bådssagen, 28. november.

I det nye år åbner præst og forfatter Flemming Kloster Poulsen 9. januar. Maria Brixtofte taler 23. januar om at vokse op med en kendt og alkoholiseret far, efterfulgt af tidligere PET-chef og chefkriminalinspektør Hans Jørgen Bonnichsen 6. februar og politiker Ulla Sandbæk 20. februar, som vil tale om konflikten mellem Israel og Palæstina. Bo Kristiansen afslutter rækken 6. marts, hvor han vil fortælle om udviklingsarbejde i Tanzania.

Sæsonen slutter med generalforsamling 20. marts og underholdning af duoen Toner af guld, hvor temaet er Matador i ord og toner.

Foredragene holdes i Fritidscentret klokken 19-21.30.

Programmet findes i Fritidscentret og på bibliotekerne. Højskoleforeningen sørger for kaffe og te, medbring egen kop og brød.