Dorte Jensen kan 1. september fejre 40-års jubilæum i Sparekassen Kronjylland, hvor hun er kunderådgiver i Vorup-afdelingen, skriver sparekassen i en pressemeddelelse.

Dorte Jensen var først i Sparekassens afdeling i Kristrup i et par år. Derefter blev hun tilknyttet Sparekassens såkaldte ”sparebus”, der kørte rundt og betjente kunder i mindre byer omkring Randers.

Hun var senere med til at åbne Sparekassens afdeling ved Randers Sygehus, inden hun blev en del af Nordre afdeling, hvor hun fik rollen som gruppeleder. I 2009 tiltrådte Dorte Jensen stilling som souschef i Vorup-afdelingen, og når man spørger hende, hvorfor hun har været i sparekassen i hele 40 år, svarer hun med overbevisning:

»Jeg sætter stor pris på mine gode relationer med kunder og kollegaer og føler, at jeg konstant får nye udfordringer og kan udvikle mig, derfor bliver hverdagen aldrig kedelig.« For halvandet år siden frasagde Dorte Jensen sig rollen som souschef, og nu bruger hun alle sine kræfter i jobbet som rådgiver.

Privat bor Dorte Jensen i Kristrup med sin kæreste. Børnene er flyttet hjemmefra, og fritiden går især med en aktiv livsstil.

Dorte Jensen fejrer jubilæet med kolleger i Sparekassen med morgenbord i afdelingen.