Madservice Kronjylland inviterer indenfor til deres populære Åbent Hus og byder naturligvis på smagsprøver.

Den står på ribbensteg, blomkålsfrikadeller, mulligatawnysuppe, citronfromage og meget, meget mere, når Madservice Kronjylland leverer mad til hjemmeboende borgere i Randers Kommune, som er visiteret til madservice.

Nu åbner Randers Kommunes storkøkken dørene og byder indenfor til deres velbesøgte Åbent Hus-arrangement på Falstervej 2, den 5. september klokken 12-15. Der er gratis adgang for alle, og man behøver ikke melde sig til, står der i pressemeddelelsen.

25.000 måltider om ugen

Omkring 1000 borgere er visiteret til madservice i Randers Kommune og modtager dagligt mad fra Madservice Kronjyllands køkken, som også leverer cirka 25 procent af maden til kommunens ældrecentre. Det bliver til rigtig mange måltider dagligt, og i alt laver Madservice Kronjylland mellem 22.000-25.000 enheder mad om ugen. Heraf med mange individuelle hensyn til specialkost eller særlige diæter. Det kræver fuld fokus på effektivitet og grundighed, men også høj grad af fleksibilitet.

Som borger med behov for madordning, er der garanti for et måltid af høj kvalitet og med bæredygtige hensyn. Og naturligvis med den gode smag i fokus. Borgerne kan frit vælge, hvad de gerne vil spise, og om portionerne skal være store eller små.

Menuerne ændrer sig fra uge til uge, og der er altid en bred pallette af velsmagende retter at vælge imellem. Det eneste, borgerne selv skal gøre, er at varme maden efter anvisningerne i mikrobølgeovnen.

For Marianne Sloth Sørensen, der er leder af Madservice Kronjylland, er det vigtigt, at maden smager hjemmelavet og opfordrer borgerne til at putte maden på en tallerken – så smager den bare bedre end fra end plastikbakke.

Derudover betyder det meget for Madservice Kronjylland at kunne yde god og nærværende service hele vejen rundt. Her spiller alle de omkring 50 medarbejdere en vigtig rolle.