Kristine Esmer og Mille Skat, stiftere af det community-drevne sportsbrand, har på blot fem år skabt en millionforretning med en loyal følgerskare. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Mens Planet Nusa primært opererer online, har de seneste år haft fokus på at skabe fysiske mødesteder for deres community. Med åbningen af pop-up butikken i Randers Storcenter ønsker de at, at komme ud i flere dele af landet, og møde deres community.

»Vi har altid haft en drøm om at møde vores community ansigt til ansigt og styrke vores relationer og forhold til dem. At åbne en pop-up butik i Randers giver os mulighed for at komme ud i flere dele af landet,« siger Kristine Esmer.

Mille Skat tilføjer:

»Vores community er kernen i alt, hvad vi gør. At kunne møde dem personligt, høre deres historier og få direkte feedback betyder utroligt meget for os. Det er en stor del af, hvorfor vi gør, hvad vi gør, og vi glæder os til at danne endnu stærkere relationer med vores Randers community gennem denne pop-up butik.«

Når Planet Nusa åbner deres pop-up butik i storcenteret, vil det ske med et fælles løb, man er velkommen til at deltage i.

Butikken vil være åben fra mandag til fredag kl. 10-19, og lørdag til søndag kl. 10-17.