Hærværksmand viste sig at være mistænkt for røveri nogle timer forinden.

Jeppe Rafn, Jyllands-Postens Lokalaviser

Østjyllands Politi har anholdt en 35-årig mand fra Hasle i Aarhus, som er blevet sigtet for et røveri og tidligere i dag, onsdag, blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers med krav om varetægtsfængsling.

Manden blev anholdt onsdag morgen, efter politiet klokken 06.11 havde fået en anmeldelse om, at en ukendt mand opførte sig underligt og skabte utryghed på Voldbyvej i Hammel, hvor han blandt andet slog på biler og ting med en stor jernstang.

En patrulje blev sendt til stedet og kunne konstatere, at den udadreagerende mand var identisk med en mand, der var mistænkt for at have deltaget i et røveri nogle timer forinden.

Han blev derfor anholdt og sigtet for røveriet, der var sket på en adresse i Langå-området i Favrskov Kommune.

Her var den 35-årige mand angiveligt mødt op sammen med en medgerningsmand og havde overfaldet en 52-årig mand. Offeret blev slået og sparket flere gange, angiveligt på grund af nogle ”forudgående uoverensstemmelser”, som politiet udtrykker det.

Overfaldet skete ved 01-tiden i nat, hvorefter de to gerningsmænd stjal nogle elektroniske genstande fra stedet, inden røveriet blev meldt til politiet. Den 52-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Østjyllands Politi leder fortsat efter den formodede medgerningsmand i røverisagen og derfor blev dørene lukket til dagens grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Politiet oplyser til Lokalavisen, at man har en formodning, hvem den anden gerningsmand er.