20-årige Mads Enggård skifter til norsk fodbold efter 66 kampe for Randers FC

Randers FC har solgt det 20-årige stortalent Mads Enggård til den norske klub Molde FK for et større millionbeløb. Dette er anden gang inden for et halvt år, at Randers FC sælger et af sine stjerneskud for et betydeligt beløb, efter at Filip Bundgaard blev solgt til Brøndby IF i vinterens transfervindue.

Mads Enggård, der kom til Randers FC som U15-spiller fra FC Midtjyllands akademi, har været en nøglespiller i klubben med 66 førsteholdskampe og 4 mål på CV’et. Hans præstationer har blandt andet ført til en plads på den prestigefyldte ‘Golden Boy-liste’, hvilket har øget interessen for det unge talent.

Sportsdirektør Søren Pedersen udtaler på Randers Fc’s hjemmeside, at salget er en del af klubbens strategi om at udvikle og sælge spillere, selvom det sportsligt havde været ønskværdigt at beholde Enggård i klubben lidt længere.

“Mads har givet meget til holdet, og vi er stolte af at have været en del af hans udvikling. Vi tror på, at han vil få endnu flere muligheder i Molde FK, og vi ser frem til at følge hans karriere,” siger Søren Pedersen.

Mads Enggård der havde sin fodboldopvækst i Hornbæk SF ser selv frem til de nye udfordringer i Molde FK, som også er i spil til deltagelse i Europa League. “Jeg er taknemmelig for min tid i Randers FC, men jeg føler, at jeg er klar til at prøve noget nyt. Molde FK giver mig en god mulighed for at udvikle mig yderligere og måske skifte til en endnu større klub i fremtiden,” udtaler Enggård.

Med 24 U-landskampe for Danmark og en stærk udvikling gennem Randers FC’s akademi, er Mads Enggård nu klar til at tage næste skridt i sin karriere i norsk fodbold.

kijo