Du kan få en masse inspiration til en mere bæredygtig hverdag, når der er Klimadag i No. 17.

Hvordan bruger man genbrugstøj, så det er trendy og unikt? Hvad er klimavenlig mad? Hvordan energioptimerer du din bolig, og hvordan skal fremtidens transportnet se ud?

Det er blot noget af det, du kan blive klogere på til Klimadag i No. 17 – Huset for bæredygtig handling 15. august. Det fremgår af en pressemeddelelse.

På dagen vil der være fokus på, hvordan alle kan bidrage til en grønnere fremtid. Gæsterne kan se frem til både et anderledes modeshow, smagsprøver og masser af inspiration til en bæredygtig hverdag.

»Det er afgørende, at vi taler med byens borgere om klimaudfordringerne og løsningerne på dem. Vi skal alle stå sammen om de nødvendige forandringer, og det kan kun ske, når vi mødes, deler idéer og finder løsninger sammen,« siger Daniel Madié (K), der er formand for Bæredygtighedsudvalget, i pressemeddelelsen.

Genbrugstøj og klimavenlig mad

Du kan på Klimadagen opleve et modeshow, der viser dig, hvordan genbrug og retro kan blive trendy og unikt. Modellerne præsenterer tøj fra No. 17’s gratis byttebiks.

Derudover vil Tradiums kokkeelever servere lækker, klimavenlig mad, som måske giver dig inspiration til, hvordan du selv kan spise mere bæredygtigt i hverdagen.

Du kan også ”møde” Frøken Jensen, hvis borgerlige navn var Kristine Marie Jensen. Hun blev født i Randers i 1858 og udgav i 1901 ’Frøken Jensens Kogebog’. Til Klimadagen kan du høre hendes historie og lære at konservere mad på gammeldags manér.

Klimadagen byder også på workshops og samtaler om alt fra bæredygtig transport og energibesparelser til affaldssortering og grønne indkøb.

ceb