Kalaset, der i år åbnede Tinderbox-festivalen, er klar til endnu en åbningskoncert.

Randers Festuge 2024 er lige rundt om hjørnet, og det bliver en uge fyldt med fest, farver og fantastisk musik. Åbningsarrangementet finder sted 9. august på Rådhustorvet, og det bliver en uforglemmelig oplevelse, lover Randers Festuge i en pressemeddelelse.

Festugen skydes i gang med en særlig ceremoni, hvor borgmester Torben Hansen (S) vil overrække hæderen som Årets Randersborger 2024. Denne ærefulde pris gives til en person, som har gjort en særlig indsats for Randers og skabt positiv omtale af området.

Dette års modtager er valgt blandt et rekordstort antal indstillinger fra randrusianerne selv, og valget er truffet af Randersborger-komitéen, der består af repræsentanter fra byrådet, Business Randers, Kulturelt Samvirke og Samvirkende Idrætsklubber i Randers (SIKR).

Efter ceremonien vil Kalaset indtage scenen for årets gratis åbningskoncert. Bandet har markeret sig som et af de mest lovende nye navne på den danske musikscene.

Med hits som ‘Tag Mig Som Jeg Er’ har de taget radiolytterne med storm på både P3, P4 og andre af landets radiostationer. Kalaset består af Morten Holm Ørsager, Sidsel Due, Jakob Rønn, Henrik Skov og Anders Mygind, som alle bidrager med deres unikke talenter til bandets særegne indiepop-lyd.

Den unge kvintet har vundet et hav af talentkonkurrencer og modtog sidste år blandt andet Odense Live Talentprisen, mens de i år har modtaget Gaffa-prisen som Årets Nye Navn.

sra