Koncerter, kreative workshops og streetbasket er blandt tilbuddene i det nye telt.

Randers Festuge får i år et nyt, spændende og alsidigt festtelt på Jens Otto Krags Plads, skriver Randers Festuge i en pressemeddelelse.

Bag teltet står Café Jens Otto i samarbejde med flere aktører fra byen. Her vil der være fyldt med aktiviteter og oplevelser for alle aldre.

»Vi har længe ønsket at bruge den skønne plads foran vores cafe til nogle spændende arrangementer. Samtidig vil vi gerne være en aktiv del af Randers Festuge. Så det er helt oplagt at åbne vores eget festtelt. Programmet er lagt med vægt på musik for de voksne, men også med et fokus på aktiviteter for børnefamilierne. Og så vil vi meget gerne samarbejde med vores naboer og andre oplagte aktører i byen. Det synes vi i al beskedenhed er lykkedes rigtigt godt, når man ser på vores program,« siger Mike Pabst, ejer af Café Jens Otto.

Streetbasket

En af de store attraktioner ved det nye festtelt er muligheden for at spille streetbasketball med de lokale stjerner fra Randers Cimbria. Her kan man deltage i spændende konkurrencer og vinde lækre præmier, alt imens DJ René Jakobsen også kaldet Skinken sørger for en festlig musikalsk baggrund.

For håndboldentusiasterne er der også noget at glæde sig til, da Randers HK’s nye 1. divisionshold vil være til stede. Man kan møde spillerne og konkurrere mod dem i forskellige håndbolddiscipliner, hvor der igen er mulighed for at vinde fantastiske præmier.

Café Jens Otto-teltet byder også på en række uforglemmelige musikoplevelser for det modne publikum. Den intense og medrivende bluesduo Nellie BM og Lars Møller vil optræde med deres rå og dynamiske fortolkninger.

Lui & The Legends bringer 60/70’er bluesrock-vibes til teltet med musik fra Clapton, JJ Cale, Beatles og mange flere. John Mogensen Tribute sørger for fællessang med alle de klassiske hits, mens Old Star Jazz Band spiller smuk jazzmusik til en lækker søndagsbrunch.

Hyldest til Bamse

DJ Skinken alias René Jakobsen kan også både synge og spille instrumenter. Han tager til fredagsbar også kostume på, så han ligner Flemming ”Bamse” Jørgensen med stribet trøje og smækbukser, som da Bamses Venner vandt Dansk Melodigrandprix med ’Tænker altid på dig’. Ofte er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming ”Bamse” Jørgensen så det er på alle måder en hyldest så tæt på originalen som det kan komme.

De fleste arrangementer i Café Jens Otto-teltet har gratis adgang. Dog er der et par undtagelser. For de kreative sjæle arrangerer Underværket spændende workshops i teltet.

13. august kan man deltage i ”Blomster & Bobler”, hvor Iben fra Made In Denmark Workshops lærer deltagerne at lave smukke papirblomster. Dagen efter, 14. august, er der ”Keramik & Cocktails”, hvor man kan prøve kræfter med keramik og nyde en cocktail eller sodavand, alt imens man får hjælp og inspiration til at skabe sit eget mesterværk.

15. august kan man deltage i ”Kulturbanko”, hvor der er mulighed for at vinde præmier fra Randers’ kulturliv, såsom Randers Teater og Randers Regnskov, alt sammen i en hyggelig og social atmosfære.

Du finder hele programmet på randersfestuge.dk.