Efter sidste års succes udvider Danmarks Største Elbil Tour nu centerporteføljen, og derfor kommer elbil-eventet forbi Randers Storcenter.

Begivenheden finder sted 25. maj på p-pladsen ved grøn indgang, skriver storcentret i en pressemeddelelse.

Her får lokale borgere mulighed for at udforske elbilens univers, blive klogere på dens muligheder og få råd og vejledning fra nogle af landets førende aktører på markedet inden for både service, opladning, sikkerhed og tilbehør.

Hos Randers Storcenter ser man frem til at slå dørene op til et event, der netop har til formål at imødekomme danskeres voksende interesse for elbiler:

»Det er første gang, eventet kommer til Randers, og vi håber selvfølgelig på, at det er med til at skabe en god oplevelse for mange af vores kunder. Det er absolut en af vores vigtigste prioriteter, og derfor har vi høje forventninger til dagen,« siger Jacob Hald Christensen, der er centermanager i Randers Storcenter.

Elbil Tour 2024 er ikke kun et event for bilentusiasterne – det er for hele familien.

Her kan man også nyde en sjov dag med både popcorn, racerbane, mulighed for at bygge og prøvekøre sin egen Lego-bil samt et hav af forskellige spil og konkurrencer.

sra