Der er søde dyr, duften af savsmuld og prisbelønnede verdensartister på programmet, når Cirkus Arena slår teltet op i Randers. Det sker 24. og 25. maj, oplyser cirkusset i en pressemeddelelse.

I spidsen for showet er Bubber, der er tilbage i rollen som sprechstallmeister. Med sig i manegen har han Malene Qvist, der er kendt fra popgruppen Sukkerchok og som vært på Ramasjang.

Blandt artisterne i årets cirkusshow er Duo Garcia, der indtager manegen i raketfart, når de udfører akrobatik i luften under en rumraket, som flyver over manegen.

Robi Berousek balancerer og jonglerer på løststående stiger – et nummer, han vandt ‘Cirkusvennernes Særlige Pris’ for, da der var cirkusfestival i Monte Carlo i januar.

Du kan også opleve luftakrobaten David Hammarberg i nervepirrende bungee-spring fra teltets top og se parret Duo Costache, som imponerer, når de bærer hinanden på de mest umulige måder.

Og så er Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen.

Teltet i Randers kommer til at stå ved Memphis Mansion, og billetter til forestillingen kan købes på Cirkus Arenas hjemmeside.

sra