I en ny kampagne sætter VisitAarhus fokus på kulturen og naturen i og omkring Randers. Kampagnen skal få flere tyske gæster til at vælge Randers som feriedestination.

Tyske turister vil i den kommende tid blive mødt af kultur og natur fra Randers, når de åbner computeren eller telefonen. En ny kampagnevideo har til formål at tiltrække tyskere til Danmark, nærmere bestemt Aarhus-regionen og Randers.

Det skriver VisitAarhus.

Randers’ placering ved Gudenåen, de historiske gader og byens fortælling om handskeproduktion gør den til en oplagt destination for kulturinteresserede turister. Af samme årsag spiller disse elementer en stor rolle i den nye ny kampagnevideo.

»Vi står i Randers på en lang historie, midtbyen emmer af det, og samtidig er vi helt tæt på naturen. Derfor er jeg rigtig glad for, at der nu går en kampagne i gang rettet mod det tyske marked, så vi dermed kan nå endnu længere ud med vores stærke budskab og forhåbentlig byde endnu flere turister velkommen til vores område og til skønne oplevelser,« siger borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen (S).

»Randers har noget ganske særligt at tilbyde de tyske gæster. Og allerede i dag kan vi se, at det er et område, som tyskerne i stigende grad søger mod. Nu sætter vi endnu mere fokus på kulturen og naturen, fordi vi tror på, at der er potentiale for endnu flere gæster,« VisitAarhus’ direktør Pia Lange Christensen.

Fra januar til august i år har Randers oplevet en stigning på næsten 40 procent i antallet af tyske overnatninger sammenlignet med samme periode sidste år.

Selvom kulturelle oplevelser fylder meget hos flere af de tyske turister, er erfaringerne ifølge pressemeddelelsen også, at det er naturen, der i høj grad har interesse. Derfor har kampagnevideoen fokus på både kultur og natur, og hvordan de to ting spiller sammen i Randers Kommune.

»I Randers kan man opleve en rigtig god kombination af natur og kultur, og naturen har været med til at forme den by, som gæsterne i dag besøger. Kampagnen er med til at sætte fokus på den fortælling, og vi glæder os til at se, hvordan det bliver modtaget i Tyskland,« siger Pia Lange Christensen.

Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=U_Ypyn0nZTA&list=PL0Iv6vOjuG0wdsKDU6e74Q1QXU0cwaShM&index=17

VisitAarhus er Aarhus-regionens officielle turistorganisation, der dækker Aarhus samt de omkringliggende byer og områder i Djursland, Favrskov, Silkeborg, Viborg og Randers.