Virksomheden Buchs Labels udvider nu ejerkredsen med Christian Nissen, der kommer med mange års erfaring fra branchen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

»Det er med stor glæde, at vi byder Christian velkommen i Buchs Labels. Hans erfaring og indsigt vil styrke vores evne til at levere skræddersyede løsninger inden for labelproduktion og emballage,« udtaler Henrik Olesen, administrerende direktør i Buchs A/S og Buchs Labels A/S.

Christian Nissen, der er tidligere medejer af 4labels og har senest baggrund som repro-specialist hos Reproflex, tiltræder som medejer og kommer til, at spille en central rolle i Buchs Labels’ udvikling. Netop Christian Nissens ekspertise inden for repro og IT tilfører virksomheden værdifulde kompetencer.

Den omfattende tekniske viden, som Christian bidrager med, vil sikre, at Buchs Labels kan fortsætte med at udvikle og levere innovative løsninger til deres kunder.

»Jeg har med stor interesse fulgt Buchs Labels’ positive udvikling det seneste år, og jeg er begejstret for nu at være en del af holdet. Jeg ser frem til at bidrage til implementering af nye tiltag i vores ordre- og produktionsprocesser. Dét, at udforske nye IT-løsninger og udnytte deres potentiale til at skabe innovative løsninger, der gavner vores kunder, er en central del af mit daglige arbejdsfokus. Jeg forventer at kunne bidrage til, at Buchs Labels fortsætter vækstrejsen,« udtaler Christian Nissen, reprochef og medejer i Buchs Labels.

Den samlede ejerkreds i Buchs Labels udgør nu Svend Erik Pedersen, René Bonde og Christian Nissen i partnerskab med Thomas Søby og Henrik Olesen fra Buchs A/S.