Jannie Blach Christensen kan ultimo september fejre 45-års-jubilæum i Sparekassen Kronjylland.

Hun begyndte i Sparekassen i 1979 som vikar og blev efterfølgende uddannet som sparekasseassistent. Efter endt elevtid fik Jannie Blach Christensen stort kørekort, for dermed kunne hun sammen med et par kolleger køre Sparebussen rundt til bestemte stoppesteder i lokalområdet. Kunder kom hen til bussen, der holdt klar på forudbestemte steder og tidspunkter, og indsatte eller hævede penge eller foretog andre bankforretninger.

Den tjans havde hun i fem år. Derefter var hun kunderådgiver i Kristrup Afdeling i 17 år. I 2005 skiftede Jannie Blach Christensen til Boligafdelingen, hvor hun sammen med 20 kolleger håndterede alle realkreditlån for Sparekassens kunder.

Hun er kendt for sin store faglighed, og mange kolleger har taget fat på hende, når der var noget, de var i tvivl om. Hun er nu på en seniorordning, så hun arbejder tre dage om ugen, og hun nyder det.

Hun er glad for sit arbejde og sine kolleger, og som hun siger:

»Det går jo godt – og så længe det gør det, så fortsætter jeg.«

Samtidig glæder hun sig over at have mere fritid, som i høj grad bliver brugt sammen med sine tre børn og nu fire børnebørn.

Privat bor Jannie Blach Christensen i Stånum med sin mand. I fritiden er hun meget aktiv i det lokale foreningsliv, og i weekenderne går turen ofte til sommerhuset.