Verdo inviterer til show med pindsvinet Børste, der er kendt fra Minisjang.

Scenen vil blive fyldt med sjove fagtesange og interaktiv leg, som vil begejstre både store og små, når det populære pindsvin Børste, der er kendt fra Minisjang, kan opleves på Værket søndag 13. oktober. Det lover Værket i en pressemeddelelse.

Børste, der har vundet børns hjerter med sin karakteristiske tandbørstesang, vil optræde med sang, dans og leg. Efter showet vil der være mulighed for at møde Børste, hvor han vil være klar med masser af pindsvine-krammere.

Det er Verdo, der inviterer børn og deres familier til det gratis show. De ønsker at skabe glæde og nærvær i ferien for de lokale børn.

»Vi er stolte af vores lokale forankring og vil gerne give noget tilbage til byen og de mange familier, der er en del af vores fællesskab,« siger Tine Martlev Pallesen, der er kommunikations- og marketingchef i Verdo, og fortsætter:

»Vi glæder os til at se Børste-showet sprede smil og glæde blandt børnene – for kultur og fællesskab er en vigtig del af vores værdisæt, fordi det skaber sammenhold og glæde i vores alle sammens hverdag. Derfor er vi glade for at kunne bidrage til en god oplevelse i efterårsferien.«

På Værket glæder man sig over at have en aktiv sponsor.

»Verdo præsenterer dette populære familiearrangement – og så endda med fri entré. Det er meget flot og understreger deres engagement i byen og i kulturen. Vi er utroligt glade for, at Verdo så udtrykkeligt viser, at de ser værdien i kultur, og ikke mindst for vores årelange og gode samarbejde,« siger Sophie Dürrfeld, der er udviklingschef på Værket.

Arrangementet er gratis, men kræver billet, der kan hentes på Værkets hjemmeside.

Verdo vil desuden sørge for, at alle børn får en lækker frugtpose med hjem efter arrangementet.