Ditlev Rossing gør comeback i ringen efter skadespause. Han bliver trænet af bokselegenden Mikkel Kessler.

Den danske bokser Ditlev ”D-Struction” Rossing er klar til at genindtage bokseringen efter en længere skadespause.

Rossing, som tidligere har vundet WBC Jr. verdensmesterskabet, møder den hårdføre moldover Andrei Sanjura ved et stort boksestævne i Randers 18. oktober.

Han har bokset 17 kampe i sin profesionelle karriere. Heraf 16 vundne – de 10 på knockout – samt et enkelt nederlag.

Efter en operation i juni 2024, hvor Rossing fik opereret sin venstre biceps, har han trænet intenst siden juli under kyndig vejledning af den tidligere verdensmester Mikkel Kessler.

Rossings modstander, Andrei Sanjura, er kendt for sin sejhed i ringen og har aldrig været stoppet før tid i sine 13 professionelle kampe. Sanjura har tidligere kæmpet i Danmark, hvor han besejrede en af Rossings kolleger, Emil Kot, i en hård kamp over seks omgange. Kampen mod Rossing bliver ligeledes over seks omgange i vægtklassen letsværvægt.

Ditlev Rossing, der oprindeligt kommer fra Skive, har de seneste måneder trænet hos ”Team Kessler Boxing” i København. Her har han fået træning og vejledning af den tidligere verdensmester Mikkel Kessler samt træner Thomas Macon.

»At træne med Kessler er en fantastisk mulighed for mig at tage min karriere til næste niveau,« udtaler Rossing, som også arbejder som personlig træner i Valby.

Stævnet afholdes i Idrætshallen på Nørrevangsskolen i Randers, og der er allerede solgt 500 billetter til aftenen. Rossing, der har vundet 16 af sine 17 professionelle kampe, heraf 10 på knockout, ser frem til at give publikum en intens kamp.

Den store bokseaften starter med ca. 10 lokale amatør-kampe, arrangeret af ’Bokseklubben Thor’, hvorefter aftenen byder på professionelle kampe arrangeret af Danish Boxing Promotion, ved promotor Lars Kristensen. Den store bokseaften afvikles i Idrætshallen på Nørrevangsskolen i Randers, 18. oktober med start kl. 19:30. Der er i skrivende stund solgt over 500 billetter.