AF Anette Andersen Skanderborggade 69, Vorup

Vi skal spare 126 millioner De næste fire år.

Jeg har lige læst denne artikel i Din Avis Randers, efterfulgt af en masse forslag til besparelser, men jeg mangler det mest åbenlyse og vigtigste forslag af dem alle.

På Laksetorvet har mange af de ansatte medarbejdere en løn på over en million kroner årligt.

I toppen af listen ligger vores kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt, med knap 2,4 millioner kroner årligt. De øvrige navne på listen viser dog, at det ikke kun er medarbejdere på direktionsgangen, som sikrer sig en millionløn.

Selv Torben Hansen synes også, det lød af mange da han hørte om antallet på 30 kommunalt ansatte i Randers, der tjener over en million kroner om året.

Han lovede at drøfte sagen med kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt der selv tjener 2,4 millioner om året, men det ser ikke ud til at det var helhjertet eller særlig alvorligt ment.

Mit forslag til besparelser lyder derfor på at Randers kommune nedlægger stillinger på laksetorvet svarende til 30 millioner Kr. Om året, således behøver de ældre ikke at sove med støttestrømper på om natten (hvilket de dyre herrer selv burde prøve inden de laver sådan et tåbeligt forslag).

Man behøver heller ikke at lave flere besparelser på de ældre, unge eller skolerne, som i alt for mange år har lagt skulder til nedskæringerne.

Desuden er Nordic Waste skandalen dels et kommunalt tilsynssvigt, hvilket passende kunne få konsekvenser for direktionsgangen og ikke for borgerne i Randers.