Ny aftale sikrer, at du kan hente din ugeavis midt på gågaden i Randers.

Nu er der netop lavet en aftale med Randers Cityforening, der sørger for at du også kan finde Din Avis i en stander ved cityforeningens kontor i Brødregade.

Randers Cityforenings citychef, Sille Fogh, fortæller at standeren får lov til at stå ude i godt vejr, mens du altså gerne må tage turen op ad trappen og ind på kontoret og hente avisen indenfor, hvis der er dårligt vejr og når der er åbent.

Det er der sædvanligvis mandage, onsdage og fredage fra 10.00-14.00.

Ellers kan du altid se, om der er liv bag ruderne, lyder det.

Bump eller avis

En gang imellem lander din lokale ugeavis ikke lige i din postkasse som den burde.

Det ved vi godt, for budene fra FK Distribution, som uddeler vores ugeavis, kan af og til opleve udfordringer, ligesom du og jeg nok også får nogle bump i hverdagen.

Ikke desto mindre betaler Din Avis for, at en stor del af vores ugeaviser skal leveres direkte til vores læsere.

De fleste i Randers og en stor del af oplandet får avisen i postkassen, mens nogle af vores læsere altid har været vant til, at en stander i den lokale dagligvarebutik var fyldt med Din Avis hver tirsdag.

Hvis du ikke får avisen regelmæssigt hver uge, som du er vant til, så skal du kontakte FK Distribution. Det er deres bude, der sørger for at levere Din Avis i postkassen. FK Distribution har et nummer: 70 10 40 00 og kan også kontaktes via deres hjemmeside fk.dk/Contact/ Forbrugerkontakt /RegisterComplaint

Du finder standeren med Din Avis udenfor Randers Cityforenings kontor på Brødregade 25. I tilfælde af dårligt vejr, rykker den indenfor. Foto: Kian Johansen