To uheld i sydgående retning betød massive køer på E45 ved Randers mandag efermiddag.

Mandag eftermiddag oplevede Nordjyske Motorvej ved Randers SV to færdselsuheld inden for kort tid, hvilket skabte trafikale udfordringer i flere timer.

Det oplyser politiet i døgnrapporten.

Kl. 13.09 modtog Østjyllands Politi den første anmeldelse om en lastbil, der var kørt galt efter at have ramt en betonafskærmning, som var opstillet i forbindelse med vejarbejde. Lastbilen fortsatte ud i vejrabatten, men heldigvis kom ingen personer til skade. Dog blev flere modkørende biler udsat for stenslag, og der opstod andre materielle skader på stedet. Et spor i sydgående retning blev spærret, mens oprydningsarbejdet stod på.

Kun en time senere, kl. 14.15, blev politiet igen kaldt ud til et større færdselsuheld på samme strækning. Denne gang var tre lastbiler og en autocamper involveret i en kollision. Ingen personer kom alvorligt til skade, men tre personer blev kørt til hospitalet for behandling og kontrol. En 37-årig mand blev sigtet for ikke at have holdt tilstrækkelig afstand til den forankørende, hvilket førte til sammenstødet under køkørsel.

Oprydningsarbejdet efter det andet uheld fortsatte ud på eftermiddagen, og først tidligt på aftenen kunne politiet forlade stedet. Begge uheld bidrog til betydelige forsinkelser i trafikken på motorvejen.