Mand forsøgte at stille peberspray fra sig. Det så politiet.

En patrulje fra Østjyllands Politi kom natten til fredag kl. 04.30 kørende på Storegade i Randers C, da de observerede en person stå og tage sig til hovedet.

Politiet rettede derfor henvendelse til personerne på stedet der kunne oplyse, at den 25-årige mand var blevet udsat for peberspray af nogle ukendte gerningsmænd, der netop var gået fra stedet.

Kort tid efter traf politiet en gruppe af personer, der passede på signalementet, hvoraf den ene hurtigt forsøgte at stille en peberspray fra sig.

Betjentene nåede dog at se ham stå med den, og han blev derfor sigtet for at have overtrådt våbenloven og for at have begået grov vold mod den 25-årige.

Den 28-årige gerningsmand blev anholdt og efterfølgende fundet i besiddelse af nogle pølsemandsposer med hash, og han blev derfor også sigtet for besiddelse af narko.

Blandt de øvrige personer i samme gruppe blev en 20-årig mand fundet i besiddelse af noget receptpligtig medicin i form af tramadolpiller, og han blev derfor også sigtet for besiddelse af narko.

Både hash, tramadoler og pebersprayen blev beslaglagt med henblik på konfiskation og destruktion.

kijo