Fire biler og otte personer var involveret i et sammenstød, da civil politibil forsøgte at fange motorcyklist der kørte meget stærkt.

En civil politibil fra Østjyllands Politi var tirsdag eftermiddag omkring kl. 16.31 involveret i en stor ulykke på Viborgvej i Randers.

Ulykken skete, da politibilen prøvede at stoppe en motorcyklist, der mistænktes for at køre uden gyldigt kørekort.

Motorcyklisten nægtede at samarbejde med politiet og forsøgte at flygte med høj hastighed.

Flugten lykkedes delvist, da politibilen kolliderede med en bil ført af en 47-årig kvinde. Politiet kender dog motorcyklistens identitet og vil kontakte ham på anden vis. Det skriver Østjyllands Politi i politirapporten.

Ulykken, der skete på strækningen over for Kollektivhuset ind mod byen, involverede også flere andre biler, og i alt otte personer var impliceret. Flere blev behandlet i en ambulance og kørt til hospitalet for kontrol, men ingen kom alvorligt til skade.

»Der er indtil videre ikke konstateret alvorlige personskader, men der er sendt flere personer på sygehuset med ondt i nakken,« fortalte Michael Lydersen, vagtchef ved Østjyllands Politi til Din Avis umiddelbart efter uheldet.

Politiet var til stede for at dirigere trafikken i et godt stykke tid efter ulykken og det betød lange køer på Viborgvej i perioden.

Østjyllands Politi søger vidner, der har set jagten på motorcyklisten og den efterfølgende ulykke. Politiet vil også gerne høre fra dem, der har set motorcyklistens videre kørsel fra Viborgvej i Randers, eller som selv var i fare.

Kontakt politiet på telefonnummer 114 for at hjælpe med efterforskningen.

Da sagen stadig undersøges, har Østjyllands Politi ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.